Magunkról

2000-ben alapítottuk családi vállalkozásunkat, melyben 21 éves fiunkkal, 17 éves lányunkkal dolgozunk együtt.
Munkahelyünk egyben az otthonunk is, a Naszály hegység lábánál elterülő kis község Kosd. Itt telepedtünk le 22 évvel ezelőtt és alakítottuk ki otthonunkat, építettük fel istállónkat, lovardánkat. Ebben a jó levegőjű, csodálatos fekvésű kis faluban dolgozunk minden nap.

Tevékenységünk a lovas- ill. nyelvoktatást öleli fel, mivel ezen a két területen képeztük és képezzük magunkat hosszú évek óta és ezekben szereztünk gyakorlatot, szakképesítéseket illetve diplomát.

Amit viszont át szeretnénk adni, az ezeknél sokkal több!

Saját életünk példájával mutatjuk be, hogy nem luxus az, ha az ember azt csinálja, amit nagyon szeret. Viszont tudatos élettervezést igényel már egészen kisgyermekkortól kezdve. Többek között ebben is szeretnénk a családok segítségére lenni. Hogyan valósítható meg mindez? Mik azok a dolgok, amiket el kell hagynunk és melyek azok, amelyekhez oda kell fordulnunk, hogy ez valósággá válhasson bárki számára.

Harmónia Isten, ember és a természet között. Ez életünk vezérelve, ennek mentén éljük mindennapjainkat és igyekszünk mindezt továbbadni a hétköznapi rohanásból nálunk megpihenni, kikapcsolódni vágyóknak. Tevékenységünk során nagyon sok emberrel, családdal kerültünk őszinte, bizalmi kapcsolatba. Megtapasztaltuk azt a hiányt és boldogtalanságot, ami sokak mindennapjat jellemzi, az útkeresést és sok esetben a kilátástalanságot. Szeretnénk számukra bemutatni, hogyan működik Isten a hétköznapokban, hogyan tud célt adni földi létünknek, hogyan képes helyreállítani elrontott kapcsolatokat, megtört életeket. Ebben segítenek bennünket saját tapasztalataink, megtérésünk, családunk és nem utolsó sorban a környezet, amelyben élhetünk.